kamiisha

kamiisha

کامیشا
kamiisha

kamiisha

کامیشا

پاورپوینت خرده فروشی در تجارت الکترونیکی: محصولات و خدمات 110 اسلاید

پاورپوینت خرده‌فروشی در تجارت الکترونیکی اسلاید خرده‌فروشی در تجارت الکترونیکی خرده فروشی در تجارت الکترونیک تجارت الکترونیک و خرده فروشی
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 24
فرمت فایل pptx
حجم فایل 15654 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 82
پاورپوینت خرده فروشی در تجارت الکترونیکی: محصولات و خدمات 110 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

دارای 110 اسلاید

پاورپوینت بسیار کامل همراه با تصاویر و نمودارها و باقیمت مناسب

.1توصیف خرده‌فروشی الکترونیکی (e-tailing) و مشخصات آن

.2تعریف و توصیف مدل‌های اصلی کسب و کار خرده‌فروشی

.3توصیف نحوه عملکرد خدمات توریسم و مسافرتی Online و تأثیر آن‌ها بر صنعت

.4بحث در مورد بازار استخدام Online، از جمله مشارکت‌کنندگان، مزایا و محدودیت‌های آن

.5توصیف خدمات املاک Online

.6بحث در مورد خدمات داد و ستد سهام به صورت Online

.7بحث در مورد بانکداری سایبر و امور مالی شخصی Online

.8توصیف تحویل عندالمطالبه توسط خواربارفروشی‌های الکترونیکی

.9توصیف تحویل محصولات دیجیتال و سرگرمی‌های Online

.10بحث در مورد دستیارهای مصرف کننده خرده‌فروشی مختلف از جمله دستیارهای خرید مقایسه‌ای

.11تعیین عوامل بحرانی موفقیت و عدم موفقیت در تاکتیک‌های باز دارنده برای خرده فروشی الکترونیکی و بازاریابی Online مستقیم

.12توصیف واسطه‌گری مجدد، تضاد کانال و شخصی‌سازی در خرده‌فروشی الکترونیکی

تحقیق آشنایی با کشور سنگاپور


تحقیق آشنایی با کشور سنگاپور

فرمت فایل : powerpoint

تعداد صفحات : 56

حجم فایل : 5782

گروه فایل : جامعه شناسی

تحقیق آشنایی با کشور سنگاپور

دانلود پروژه تحقیقاتی پاورپوینت آشنایی با کشور سنگاپور با بررسی فرهنگ صنعت و اقتصاد کشور سنگاپور

پروژه تحقیقانی حاضر ؛ فایلی دانلودی با فرمت پاورپوینت با موضوع آشنایی با کشور سنگاپور بوده که قابل ویرایش و در 56 اسلاید تهیه گردیده است. در این پاورپوینت به بررسی کامل کشور سنگاپور، موقعیت جغرافیای و آب و هوای سنگاپور، آداب و سنن و مذهب مردم این کشور، وضعیت اقتصادی و هر آنچه که در مورد کشور سنگاپور نیاز است؛ پرداخته شده است. در زیر به بخشهایی از متن این تحقیق و فهرست مطالب آن جهت آشنایی بیشتر قبل از دانلود اشاره می شود.

تاریخچه کشور سنگاپور

منطقهای که امروزه به عنوان سنگاپور شناخته میشود فقط منطقه ماهیگیری مالایی در مصب رودخانه سنگاپور بوده است ، سنگاپور از سال 1824 تا 1963 میلادی ، به غیر از سه سال در زمان جنگ جهانی دوم یکی از مستعمرات بریتانیا قرار داشته است ، در سال 1942 میلادی کشور سنگاپور که همچنان مستعمره بریتانیا بود ، توسط ژاپن اشغال می شود و نیروهای بریتانیایی مجبور به ترک آن می شوند که این واقعه توسط وینستون چرچیل ، بزرگترین عزیمت تاریخ بریتانیا نام گرفته است ، بعد از پایان این جنگ ، در سال 1945 میلادی سنگاپور مجددا توسط نیروهای بریتانیایی پس گرفته شد و 18 سال بعد در سال 1963 سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی استقلال خود را از بریتانیا را بدست گرفت و این کشور در نهایت 2 سال بعد در سال 1965 میلادی از مالزی جدا شده و به این ترتیب جمهوری سنگاپور شکل گرفت .

زبان و مذهب مردم سنگاپور

در سنگاپور چهار زبان انگلیسی، مالایی، چینی و تامیل به عنوان زبان های رسمی شناخته می شوند. اما در مجموع ساکنان این کشور با نزدیک به بیست زبان مختلف تکلم می کنند که این امر نشان دهنده تنوع گسترده زبانی و فرهنگی در سنگاپور می باشد. بسیاری از تابلوها و علائم در سنگاپور به چهار زبان رسمی نوشته شده اند. در سنگاپور سیاست رسمی آموزشی به ترتیبی است که دانش آموزان به طور هم زمان زبان انگلیسی و زبان مادری خود را می آموزند.

سنگاپور یک کشور چند مذهبی است. بر طبق آمار سال ۲۰۱۰ میلادی در مورد افراد بالای ۱۵ سال، ۴۴٫۲٪ افراد مقیم سنگاپور (به غیر از گردشگران و کارگران مهاجر) پیرو مذاهب بودایی و تائو هستند. همچنین ۱۸٫۳٪ جمعیت این کشور مسیحی، ۱۴٫۷٪ مسلمان، ۵٫۱٪ هندو و ۰٫۷٪ نیز پیرو ادیان دیگر هستند. ۱۷٪ از جمعیت سنگاپور نیز پیرو هیچ مذهبی نیستند.

...

تحقیق کشور سنگاپور

فهرست مطالب

مقدمه

تاریخچه

موقعیت جغرافیایی سنگاپور

آب وهوای سنگاپور

فرهنگ و آداب و رسوم مردم سنگاپور

زبان و مذهب مردم سنگاپور

مهم ترین جاذبه های گردشگری سنگاپور

سنگاپور و فناوری اطلاعات

فرودگاهها و بنادر

اقتصاد سنگاپور

فعالیت های دولت سنگاپور در زمینه اشتغال زایی و افزایش جمعیت

وضعیت صنعت سنگاپور

برنامه عجیب سنگاپور برای آینده

منابع

مبلغ : 8500 تومان

دانلود

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

فراورده‌ی لبنی مغذی که از موادی مانند شیر، خامه، شیرخشک، شکر، پایدارکننده امولسیفایر صنعتی، مواد طعم دهنده و رنگ دهنده تشکیل شده و با انجماد و هوادهی مخلوط همگن و پاستوریزه شده بدست می‌آید
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 28
فرمت فایل doc
حجم فایل 318 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

فروشنده فایل

کد کاربری 15
کاربر

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 40

فراورده‌ی لبنی مغذی که از موادی مانند شیر، خامه، شیرخشک، شکر، پایدارکننده - امولسیفایر صنعتی، مواد طعم دهنده و رنگ دهنده تشکیل شده و با انجماد و هوادهی مخلوط همگن و پاستوریزه شده بدست می‌آید (موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1387). به عبارت دیگر بستنی از یک سیستم پیچیده کف مانندی که در آن حباب‌های کوچک هوا در فاز پیوسته شامل گلبول‌های چربی جامد، پروتئین‌های شیر، نمک‌های غیر محلول، پایدارکننده‌های کلوئیدی، موادجامد بدون چربی شیر(MSNF)[1]، قندها و نمک‌های محلول که به صورت جزئی منجمد شده است، پراکنده می‌باشد (دیکنسون[2]،1992 و مارشال و همکاران[3]، 2003).

2-1-2- تاریخچه بستنی

اصل پیدایش بستنی به حداقل چهار قرن قبل از میلاد باز می‌گردد. احتمالا آب میوه سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین که از 3000 سال قبل شناخته شده‌است را می‌توان به عنوان اولین بستنی‌ها دانست. طبق اطلاعات موجود، رومی‌های قدیم از برف کوه‌ها برای سرد کردن آب میوه استفاده می‌کردند. از آن تاریخ تا قرن 13 میلادی مدارک زیادی درباره تولید بستنی در دست نیست تا هنگامی که مارکوپولو جهانگرد مشهور ونیزی در بازگشت سفرش از آسیا دستور تهیة نوعی شیرینی از شیر منجمد (احتمالا نوعی بستنی یخی میوه ای امروزی) را همراه خود از چین به ایتالیا آورد و در آنجا مورد استفاده قرارگرفت، سپس در سراسر ایتالیا گسترش یافت و به تدریج سایر کشورهای اروپایی و امریکا از آن دستورالعمل برای تهیه بستنی استفاده کردند ‌(بهندری[4]، 2001 ). سال 1846 با اختراع فریزر خانگی توسط نانسی جانسون[5] تولید بستنی گسترش یافت. اولین کارخانه بستنی سازی در مقیاس وسیع را جاکوب فوسل[6] در سال 1851 تاسیس کرد و با اختراع اولین فریزر مداوم صنعتی در سال 1926 توسط کلارنس وگت[7] صنعت بستنی به سمت تولید انبوه پیش رفت (مارشال و اربوکل[8]، 2003). با تکمیل فریزرهای مداوم توسط سایر تولیدکنندگان تولید بستنی در قرن 20 شتاب گرفت و تا امروز در حال توسعه می‌باشد (ایسم[9]، 1978؛ جمنزفلورز و همکاران[10]، 1993و بهندری، 2001).


[1] .Milk Solid Non Fat

[2] .Dickenson

[3] .Marshall et al

[4] .Bhandari

[5] .Nancy Jhanson

[6].Jacob fussel

[7].clarence vogt

[8].Marshall & Arbuckle

[9].Iacim

[10].Jemenes-Florse et al

فهرست مطالب

مروری بر تحقیقات پیشین

بستنی

تعریف بستنی

تاریخچه بستنی

میزان تولید و سرانه مصرف بستنی

رزش تغذیه‌ای بستنی

طبقه بندی بستنی

ترکیبات موجود در فرمولاسیون بستنی

نقش اجزاء سازنده مخلوط بستنی

ویژگی‌های مخلوط بستنی

اسیدیته و pH مخلوط

درصد افزایش حجم (اورران) مخلوط

فرایند تولید بستنی صنعتی

محاسبه‌ی اجزای مخلوط

توزین واختلاط ترکیبات بستنی

پاستوریزاسیون

هموژنیزاسیون

سرد کردن وعمل آوری محصول

انجماد بستنی

بسته بندی و برچسب زنی

سفت کردن و نگهداری

تولید بستنی‌های کم کالری

جایگزین‌های چربی درفرمولاسیون بستنی‌های کم کالری

اینولین

جایگزین‌های قند در فرمولاسیون بستنی‌های کم کالری:

کاربرد قند طبیعی خرما

فراورده‌های صنعتی و جنبی خرما‌

علت استفاده از قند خرما در محصولات غذایی کم کالری

مروری بر مطالعات انجام شده

منابع و ماخذ

طرح جابر با موضوع انواع خرما و خواص آن

طرح جابر با موضوع انواع خرما و خواص آن طرح جابر با موضوع خرمای ایرانی کار ما به صورت تخصصی و تقسیم بندی شده است و بسیار کامل می باشد با خرید محصولات مشابه و ارزان تر پول خود را هدر ندهید
دسته بندی فایل های گرافیکی
بازدید ها 79
فرمت فایل docx
حجم فایل 1596 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
طرح جابر با موضوع انواع خرما و خواص آن

فروشنده فایل

کد کاربری 7243
کاربر

طرح جابر با موضوع انواع خرما و خواص آن

کار ما به صورت تخصصی و تقسیم بندی شده است و بسیار کامل می باشد با خرید محصولات مشابه و ارزان تر پول خود را هدر ندهید.

فرمت فایل ها : word , jpg

تعداد فایل ها متنی : 9 تا

تعداد تصاویر و پوسترها : 10 تا

تعداد صفحات : 13

مناسب برای دانش آموزان کلاس سوم تا ششم

تضمین بهترین کیفیت و ضمانت بازگشت وجه

محتوای محصول :

  1. فایل word عنوان تحقیق
  2. فایل word مسئله تحقیق
  3. فایل word فرضیه تحقیق
  4. فایل word تحقیق زمینه ای
  5. فایل word مواد و روش کار
  6. فایل word بسم الله الرحمان الرحیم
  7. فایل word سپاسگزاری
  8. فایل word نتیجه گیری
  9. فایل word منابع
  10. 10 تصویر مرتبط با موضوع
  11. الگوی پیشنهادی طرح جابر (به منظور راحتی کار طراحی شما)

نمیتوان از اهمیت تحقیق و پژوهش و مشارکت دانش آموزان در امور علمی در کلاس غافل شد. بر همگان روشن است که دانش آموزانی که در فعالیت های کلاسی فعال و در حال مشارکت با سایرین هستند، در آینده نیز افرادی پژوهشگر و قابل اعتماد برای جامعه خواهند بود. مشارکت دانش آموزان در امور کلاسی و مباحث آموزشی و درسی در دوره ابتدایی می تواند سنگ بنای محکمی برای علاقه مندی و رغبت آنان در این امور در مقاطع بالاتر باشد. خوشبختانه در سالهای اخیر در آموزش و پرورش کشور ما توجه بسیار زیادی به این موضوع شده است. طرح ها و پروژه های مختلفی برای کمک به این امر اختصاص داده شده است.یکی از این طرح ها طرح جابر یا طرح جابربن حیان است. طرح جابربن حیان در مقطع ابتدایی در رابطه با ایجاد روحیه پژوهش محور در دانش آموزان به وجود آمده و سعی دارد بیشترین تاثیر را بر روی ایجاد روحیه مشارکت پذیری در دانش آموزان ایفا نماید.

کلمات کلیدی : دانلود طرح جابر , رایگان طرح جابر پایه , طرح جابربن حیان , طرح جابر , طرح جابر پایه ششم , طرح جابر پایه پنجم , طرح جابر پایه چهارم , طرح جابر پایه سوم , طرح جابر پایه دوم , طرح جابر پایه اول , طرح جابر با موضوع , دانلود رایگان طرح جابر پایه

دانلود طرح توجیهی تولید الکل خرما

طرح توجیهی تولید الکل خرما

طرح توجیهی تولید الکل خرما سرمایه گذاری ثابت طرح هزینه های جاری طرح سود ناویژه محاسبه نقطه سر به سر تولید سود ویژه محاسبه

دانلود طرح توجیهی تولید الکل خرما

طرح توجیهی تولید الکل خرما
کارآفرینی
خلاصه طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
هزینه های جاری طرح
توجیه اقتصادی طرح
سرمایه در گردش
سود ناویژه
سود ویژه
محاسبه نقطه سر به سر تولید
محاسبه کارمزد وام
دسته بندی صنایع شیمیایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 108 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

طرح توجیهی تولید الکل خرما

فهرست مطالب و جداول :

خلاصه طرح

مقدمــه

توجیه اقتصادی طرح

الف – سرمایه گذاری ثابت طرح

الف – 1 ) زمیـن

الف – 2 ) محوطه سازی

الف – 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) تاسیسات و تجهیزات

الف – 5 ) ماشین‌آلات

الف – 6 ) وسایل حمل و نقل

الف – 7 ) تجهیزات اداری و کارگاهی

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

جمع کل سرمایه گذاری ثابت

ب- هزینه های جاری طرح

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 ) هزینه سوخت و انرژی

ب – 4 ) هزینه استهلاک، تعمیر و نگهداری

جمـع هزینه های جاری طرح

سرمایه در گردش

جمع کل سرمایه گذاری طرح

ج – فروش

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ بازگشت سرمایه

دوره بازگشت سرمایه

دانلود طرح توجیهی تولید الکل خرما